Вести

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ПРИЈЕПОЉЕ

Општински одбор Српске напредне странке Пријепоље најоштрије осуђује скандалозну поставку, која алудира на вешање председника Вучића, приказану на такозваном митингу под називом "Против насиља".

Коначно смо, после више недеља, видели право лице и наличје представника опозиције, којима је једина жеља смрт Александра Вучића.

Такозвани опозициони лидери, пацовски се крију иза нестраначког протеста грађана, јер знају да својим именом и презименом не могу да окупе ни сопствене чланове шире фамилије.

Перфидно, кукавички ушушкани у маси народа, покушавају да обману људе и представе се као некакви борци против насиља, а управо су све само не то. Све време, њима није циљ никакав напредак Србије, него сулуда жеља да седну у фотеље, за које знају да не могу легалним ни легитимним путем, јер их спречава проста чињеница да их народ не жели.

Свесни да на изборима не могу да освоје ни пет процената гласова, покушавају да каналишу део становништва и њихове захтеве, како би представили то као сопствену подршку. Изводе за говорницу осведочене насилнике, против којих се чак воде и кривични постпуци управо због насиља, да парадокс буде још већи. Апелујемо овим путем на суграђане да трезвено и здраворазумски промисле о свему, да сагледају шири аспект и целину, посебно у сенци догађаја на Косову и Метохији и схватиће да је Александар Вучић једини искрени борац за очување српског јединства и идентитета.

Зато, поручујемо "храбрим" опозиционарима, који би да нас вешају по бандерама - не плашимо се и нећемо се никада плашити. Светиња коју бранимо већа је и јача од сваке ваше непатворене мржње. Та светиња се зове Србија и борићемо се за њу до последњег члана Српске напредне странке. Ипак, оно што је важно, дошли смо коначно до суштине, до једине и праве, искрене жеље - а то је управо негација онога како су назвали свој скуп. До исказивања жеље за насилном смрћу.

Наша порука је кратка и јасна - неће вам проћи!

Живео Александар Вучић!

Живела Србија!