Вести

МИНИСТАРСТВО ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ДОДЕЛИЛО ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉИ ОПРЕМУ ЗА САКУПЉАЊЕ ОТПАДА

Пријепоље, 30.07.2021-Државни секретар у Министарству заштите животне средине Републике Србије,Александар Дујановић, и председник Општине Пријепоље, Владимир Бабић, потписали су Уговор о давању на коришћење добара: опреме за сакупљање и рециклажу отпада-канте за смеће, контејнере и ђубријере.

ПОТПИСАНИ СПОРАЗУМИ О УВОЂЕЊУ ЈЕДИНСТВЕНОГ УПРАВНОГ МЕСТА

Општинска управа општине Пријепоље је започела процес реформе свог рада, чији су основ три паралелна процеса: кадровско оснаживање, увођење система финансијског управљања и контроле и унапређење административне ефикасности и делотворности -чији су сегменти -развој електронске управе, увођење јединственог управн

Бабић:Улажемо све напоре да следеће године новац за клубове буде у Јануару

Председник општине господин Владимир Бабић данас је у просторији Спортског савеза потписао 6 нових уговора са клубовима са територије наше општине.
Тиме се број спортских клубова, савеза и удружења који се суфинансирају са стране локалне самоуправе попео на 17.

Бабић :Још један важан пројекат! Потписан важан уговор са ЕПС-ом крећу радови!

ПОТПИСАН УГОВОР О ИЗГРАДЊИ ТРАФОСТАНИЦЕ У БРОДАРЕВУ
Општина Пријепоље и Електродистрибуција Србије су потписали уговор о :
- изградњи нове трафостанице МЕТЦ 10/0,4КВ са потребном опремом.
- изградњи напојног 10 КВ кабловског вода за напајање Ватрогасног дом

Велики дан за Пријепоље!Шарамповски мост пуштен за саобраћај! Депонија “Стањевине” затворена!

Данас су у Пријепољу боравиле премијерка владе Републике Србије Ана Брнабић и министарка екологије Ирена Вујовић! Председник општине Владимир Бабић захвалио се Премијерци као и ресорној министарки што улажу огроман труд у развој Пријепоља!

Председник општине Владимир Бабић:Позивам све суграђане да заједно сачекамо премијерку и министарке.

Председник општине Пријепоље Владимир Бабић позвао је све суграђане да дођу и поздраве председницу Владе Ану Брнабић и министарке Ирену Вујовић и Татјану Матић које ће у уторак 06.07.2021.посетити нашу општину!

Председник општине Владимир Бабић посетио куп у риболову на обалама Лима

Председник општине Владимир Бабић обишао риболовце који се такмиче у склопу обележавања дана општине Пријепоље! Заједно са њим била је и в.д директорка туристичке организације Пријепоље њих двоје су отворили манифестацију и пожелели добар улов! На стази обала Лима били су такмичари из Србије,Црне Горе и Босне!

Бабић:Пријепоље подржано са 2 милиона од министарства енергетике за енергетску ефикасност

Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је у Краљеву да је потписивање и уручење уговора о додели средстава локалним самоуправама за повећање енергетске ефикасности почетак реализације националног циља смањења потрошње електричне и топлотне енергије.

Pages