Вести

Бабић:ЕПС урадио више у овој години за Пријепоље него у прошлих тридесет

Ова локација је по свим критеријумима задовољавајућа и нама чини посао јер решава проблеме насеља и околине Велике Жупе, Коловрата, Ивањеа, Грачанице и горе до Бродарева… Иначе ова фирма је заменила преко сто километара дрвених стубова високо и нисконапонске мреже.

Бабић:Улагаћемо више него икад у вртић! Хоћемо да деца буду задовољна!

Данас сам заједно са генералним секретаром спортског савеза Луком Шуљагићем и чланом УО спортског савеза Матијом Шљукићем посетио предшколску установу “Миша Цвијовић” где смо тој установи доделили један клима уређај!

Председник општине Владимир Бабић поделио ранчеве ђацима првацима

Дана 19.10.2021.године председник општине Владимир Бабић је са начелником Општинске управе Миодрагом Ћубићем, члановима Општинског већа Славенком Грбовићем и Мерсидом Мекићем и руководиоцем одељења за друштвене делатност Јелом Посркачом обишао основне школе: „Владимир Перић Валтер“ Пријепоље, „Милосав Стиковић“ Кол

Бабић:Данас смо усвојили важан документ

Када одборници Скупштине општине Пријепоље, на првој наредној седници усвојен план детаљне регулације за корито реке Милешевке биће отклоњене све законске баријере за изградњу нове вртића и санацију саобраћајница која води од центра Пријепоља ка манастиру Милешеви, показано је између осталог медија након седнице Опш

Бабић:Најоштрије осуђујем нове претње породици Вучић

Оштро осуђујем нове претње и гнусне увреде које су на твитеру упућене деци Александра Вучића. У Србији постоји нулта толеранција за насиље и уверен сам да ће онај који је написао ове морбидне претње ускоро бити идентификован и да ће се њиме даље бавити надлежни органи.

Председник Бабић присуствовао освећењу темеља парохиског дома на Коловрату

Председник општине Пријепоље Владимир Бабић заједно са народним посланицима Лавом Пајкићем и Сањом Лакић уз присуство владике Милешевког господина Атанасија присуствовали су литурги а затим и освећењу темења парохиског дома на Коловрату! Ово је велики дан за Пријепоље и Коловрат!

МИНИСТАРСТВО ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ДОДЕЛИЛО ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉИ ОПРЕМУ ЗА САКУПЉАЊЕ ОТПАДА

Пријепоље, 30.07.2021-Државни секретар у Министарству заштите животне средине Републике Србије,Александар Дујановић, и председник Општине Пријепоље, Владимир Бабић, потписали су Уговор о давању на коришћење добара: опреме за сакупљање и рециклажу отпада-канте за смеће, контејнере и ђубријере.

Pages