Вести

Народ добро зна да док је Александар Вучић на челу Србије, није било и неће бити погрома српског народа!

Најавише протест на дан мартовског погрома нашег народа на КиМ баш они који кад шиптари запуцаше на наш народ, "запуцаше" ван Србије.

Најавише протест и они који кад поче да гине наш народ, да горе српске светиње на КиМ, са позиције власти написаше оштро саопштење и ухватише се за резервне пасоше.

Најавише протест на дан свог кукавичлука а погрома нашег народа, против власти и Вучића за чијег мандата се погром није и неће догодити.

Јесте ли лажне патриоте у календару свог кукавичлука, а трагедија нашег народа, пропустили још неке датуме за време ваше "јуначке" и "патриотске" власти?

Хоћете ли обележити 7.децембар, дан када сте 2001. године ослободили Аљбина Куртија?
Хоћете ли обележити датуме када сте до 2002. године пустили хиљаде шиптарских терориста осуђених за најгоре злочине над српским народом?
Када су браћа Мазреку описивала најмонструознија убиства, силовања српских девојчица, њихово спаљивање, сазнали смо да се једна девојчица звала Јована. По речима једног од браће Мазреку тако је мајка дозивала док је његов брат силовао.

Такве сте пустили на слободу и такви нису отишли на Косово и Метохију да се упишу у библиотеке, на факултете и баве се научним радом. Отишли су да оштре ножеве и опет се спремају да убијају, пале, све оно што се и десило 17.марта 2004. године.

Знате ли колико је страдало наших војника и полицајаца док су заробљавали ове монструме које сте пустили на слободу?

Знате ли да сте били власт поред које је нашем народу могао радити ко је шта хтео, баш као тог 17.марта 2004 године.
Курти навија за вас, Рада Трајковић вам држи палчеве а наш народ зна, док је Александар Вучић на челу Србије, није било и неће бити погрома српског народа! Живела Србија!