Вести

Центар за социјални рад Пријепоље обележио је свој дан

У оквиру обележавања Дана општине Пријепоље , Центар за социјални рад Пријепоље обележио је свој дан, када је 1. јула 1979. године формиран као самостална установа.

Присутнима се обратила Рада Дивац, директорица Центра за социјални рад која је отворила скуп а уједно и представила рад ове устранове од оснивања до данас . Међу пристунима су били представници локалне самоуправе а у њихово име обратио се председник општине Владимир Бабић,затим Јасмина Вуковић самостални сарадник министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања , представници дома здравља, болнице, службе за психијатријске болести, прекршајног суда, предшколске установе Миша Цвијовић, туристичке организације, исалмске верске зајенице, Епархије милешевске, Центара за социјални рад и установа за смештај одраслих и старих из Прибоја, Нове Вароши, Чачка, Крагујевца, Ужица, Бајине Баште, Тутина, Сјенице и Новог Пазара.
У оквиру програма одржна је трибина на тему "Смештај одраслих и истаријих лица, изазови, проблеми и могућа решења" а известиоци су били Мериса Ахметовић, дипл.соц,радник, Радојка Кнежевић, психолог и Славица Пушица дипл.соц.радник.
Након презентације организован је обилазак Манастира Милешева а затим је уприличен свечани ручак за све присутне