Саопштења

Бабић: Најоштрије осуђујем претње Вучићу

Најоштрије осуђујем претње смрћу, које су упућене председнику Србије Александру Вучићу и апелујем на надлежне институције да најхитније предузму све потребне мере како би починилац био ухапшен, а живот председника заштићен.

Претње Александру Вучићу треба схватити најозбиљније, јер особа која се налази на потерници због тешких кривичних дела, не прети из забаве или досаде. Такође, није случајно да ове озбиљне претње долазе баш после Вучићеве изјаве да он никада неће потписати признање независности Косова и Метохије.

Претити убиством Вучићу је намера да се дестабилизије Србија, а обзиром да претње долазе од осведочених криминалаца, оне су реалне и јако опасне.

Јасно је као дан да је неко много моћан и утицајан платио и да се прети и да се претње остваре, јер Србија је са Вучићем јака и поносна, градјанима су враћени достојанство и стандард достојан човека, а држави углед у Европи и свету.

Многима то не одговара, јер јадну сиромашну и понижену Србију лако је уценити и покоритии, а јаку Србију са Вучићем на челу морају поштовати.

Зато још једном молим и апелујем на све безбедносне структуре у земљи да као приоритет број један поставе безбедност председника Србије. Он мора бити безбедан да би Србија остала стабилна.